Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Гарантия 3 года
Гарантия 3 года
Гарантия 3 года.
Pohjoismaalaiset Katsovat Aikakauslehtiä Kuten

Pohjoismaalaiset Katsovat Aikakauslehtiä Kuten

Suomeen sijoittuneet lehtikustantamot ja 4 ilmaista Aku Ankkaa Ankka ovat käyneet useampia vuosia hurjaa kilpailua toinen toistaan vastaan. Kilpailu ei varmasti ole vähentymässä, kun nykyaikana kustantamojen tulee huomioida myös näkyvyys verkossa. Aku Ankka -lehden tuottajat kohtaavat uudentyyppisiä vaikeuksia koska vanhanmallisten kustantajien asema on uhattuna.

Kun verrataan vaikka saksalaisiin, suomalaiset ovat innostuneita lukemaan aikakauslehtiä, mutta kaikesta huolimatta asiakasmäärät ovat laskussa. Lukijoiden kaikkoaminen on nähtävissä myös uutisjulkaisuiden kaupassa. Siitä syystä, että asiakkaat selailevat sekä käyttävät aikaa tuntikausia verkossa, myöskin lehtifirmat ovat pakotettuja siirtämään resurssejaan nettiin.

Mainostus hakukoneissa on asiakkaiden nostamisessa loistava keino. Suuri osa pohjoismaalaisista tarvitsee joka päivä verkkohakua, näin potentiaali tuntuu olevan valtava. Some on toiseksi yleisin jossa suomalaisia voi nopeasti tavoitella. Aku Ankka aikakauslehtien mainostaminen perinteikkäissä markkinointikanavissa on sitä vastoin vähentymässä.

Markkina-asema lienee edullisin sellaisilla lehdillä mitkä ovat keränneet samanlaisen pysyvän joukon asiakkaita kuin esimerkiksi Seiska sekä Gloria. Lukijoiden ajasta joutunevat rajummin kisaamaan erikoisemmat lehdet, millä ei ole saman verran mahdollisuuksia mainostamiseen kuin tunnetuimmilla lehdillä.

Kilpailun lisääntyessä yritysten on välttämätöntä tarjoilla aina vain edullisempia lehtitarjouksia. Se lienee tietenkin asiakkaan mielestä ainoastaan hieno kehityssuunta, koska lehtitilauksen ohella markkinoidaan lisäksi monia kiinnostavia tilaajaetuja. Huokeimmat lehtien alennukset eivät välttämättä joka kerta löydy lehden julkaisijan nettisivuilta ja näinollen aikakauslehtien alennuksia on fiksua hakea erityyppisiltä cashback -sivuilta.

Useat alennussivut julkaisevat Aku Ankka lehtien tarjouksia, jotka tuntuvat olevan melkoisen huokeita. Monesti jopa pelkkä tilaajan lahja on hinnaltaan tilauksen hintainen. Lehtitarjous kannattaa näin ollen käyttää hyödyksi, vaikka itse aikakauslehdestä ei välttämättä tykkäisikään, koska oheistuotteet maksavat aikakauslehden tilauksen takaisin kuluttajalle.

Aku Ankka kestotilauksen tekeminen käyttäen postia tuntui olevan jokin aika sitten hyvin suosittua. Vastauslähetyksenä taikka puhelimen avulla tehty määräaikaistilaus saattoi olla aikaavievää. Etämyynti on laskenut paljon, sillä webissä kestotilauksen solmiminen on yleensä lukijan näkövinkkelistä mutkattomampaa. Tilaussivulla kirjoitetaan henkilökohtaiset osoitetiedot jonka jälkeen 1. painos maksetusta ko. lehdestä toimitetaan noin kolmessa vuorokaudessa.

Aikakauslehdet ovat vielä valtavassa markkinoiden murroksessa. Ihmisten ajautuminen mobiikäyttäjiksi on varmasti saanut aikaan aivan uusia teknisiä ongelmatilanteita. Lukemisen luominen mobiililaitteille eroaa suuresti aikaisemmasta, mihinkä kustantajat ovat tottuneet. Tulevaisuuden kehitystä näyttää olevan monimutkaista nähdä oikein, kuintenkin mullistuksia on varmasti luvassa.
067 900 7331
Для консультации обращайтесь по телефону